Søg efter produkt...

Om os

 

 

Mission:
Økologi, bæredygtighed og miljøbeskyttelse er omdrejningspunktet for Jeksen Grønthandel.
Vores mission er at levere økologisk, og mest muligt lokalt produceret, frugt og grønt til dig, der bor i området.  Herved gør vi noget godt for dig og miljøet.
Vi handler udelukkende med økologiske varer. Det gør vi af hensyn til miljøet, fordi de er sundere og smager af mere. Så støtter vi også de økologiske avlere, som driver deres landbrug bæredygtigt.
Her i området arbejder økologiske avlere hårdt på at producere gode madvarer. Vi er direkte bindeled mellem dig og avlerne. Udenfor sæsonen suppleres sortimentet med importvarer primært fra Europa.
Udover frugt og grønt forhandler vi æg, gedeoste, udvalgte kolonialvarer og ungarske specialiteter af egen import.

 
Emballage:
Vi forsøger at tage så meget hensyn til miljøet som muligt, også når det kommer til emballage.
Vi gør alt for at minimere forbruget af indpakningsmaterialer. Hvor det er hensigtsmæssigt, anvender vi biologisk nedbrydelige majsposer eller papirsposer.
Kassen fores med et papirindlæg, som beskytter den og dine varer. På den måde kan kassen bruges flere gange, hvis du er villig til at stille den frem, når vi leverer næste gang.
 

 

 
Transport:
Vi har valgt at investere i en el-varevogn, som kører på grøn strøm. Den bruges både til at hente varer fra avlerne og levere din bestilling i Skanderborg kommune. Derved udleder vi mindre CO2, partikler og olie, samt skaber mindre støj.

Levering/marked:
Vi leverer i Skanderborg Kommune to gange om ugen, sender pakker til hele landet én gang om ugen og har markedsdag i Ry hver lørdag. Læs mere i handelsbetingelserne.

Jeksen Grønthandel ejes af David, som oprindeligt er fra Ungarn, er uddannet Hortonom og Økologisk Landmand og har arbejdet med økologi siden 2002. Firmaet blev startet i 2014 som deltidsbeskæftigelse og er nu en fuldtidsbeskæftigelse under fortsat udvikling.