Søg efter produkt...

Handelsbetingelser

1. Bestilling

Når du afgiver en ordre på www.jeksengronthandel.dk og modtager en ordrebekræftelse fra os, indgår du aftale med:

Jeksen Grønthandel

Fruering Skovmark 81, Fruering
8660 Skanderborg

CVR: 36008369

Når du indgår aftale med os, accepterer du samtidig disse handelsbetingelser, og vi beder dig derfor læse dem grundigt, inden du bestiller varer hos os.

Udbuddet af varer på www.jeksengronthandel.dk er alene en opfordring til dig om at fremsætte tilbud ved at sende os din ordre, og aftalen er først endelig, når vi har accepteret dit tilbud ved at fremsende en ordrebekræftelse til dig.

Når du har indtastet alle de krævede oplysninger, vil du blive bedt om at godkende din ordre og samtidig tilkendegive, at du accepterer vores handelsbetingelser.

Hvis der er tale om større mængder, eller er du erhvervskunde kan du sende en e-mail til info@jeksengronthandel.dk og få rabat på dit køb.

Du skal altid gennemse din ordre, før du afgiver den. Inden du afgiver din ordre, har du mulighed for at redigere de oplysninger, du har indtastet, som f.eks. leverings- eller faktureringsadresse samt betalingskortoplysninger. Du kan under din bestilling til enhver tid tilføje eller fjerne varer fra indkøbskurven.

Når du har foretaget din bestilling, vil du modtage en kvittering, som er en gengivelse af den ordre, du netop har givet. Kvitteringen er ikke en udtryk for, at ordren er behandlet, eller for at der er indgået en aftale med dig og os. Aftalen er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse fra os.

Du vil modtage en ordrebekræftelse fra os pr. e-mail, når din bestilling er gennemført, og vi har accepteret din ordre.

Vi opbevarer din ordre og ordrebekræftelsen, og du kan til enhver tid få en kopi heraf ved at kontakte os.

Hvis du har lavet en fejl, da du afgav din ordre, f.eks. opgivet en forkert adresse, kan du kontakte os via kontaktformular på hjemmesiden.

Vi hæver beløbet først, når varen afsendes.

Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms. Hvis du har erhvervslogin, priserne vises eksklusiv moms.

Logoet:  gælder kun for Skanderborg område!

2. Ændring eller annullering af ordre

Efter ordreafgivelsen kan du ændre din ordre ved at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi kan hjælpe dig med at ændre din ordre, men KUN hvis varerne ikke er afsendt.

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af fødevarer der leveres fysisk til dit hjem.

Du har lov til at klage over fejl og mangler i varens naturlige holdbarhedsperiode, da der er tale om fødevarer.

3. Priser og betaling

Alle priser på www.jeksengronthandel.dk er i danske kroner og inklusiv moms, men eksklusiv leveringsomkostninger. Til erhvervskunder priserne er ekskl. moms og inkl. leveringsomkostninger. (Kræver erhvervslogin, skriv en mail, hvis du ønsker at være erhvervskunde.)

Alle priser er dagspriser, som opdateres løbende.

De priser, der fremgår på www.jeksengronthandel.dk er gældende på købstidspunktet. Vi kan uden varsel ændre vores priser, men det påvirker naturligvis ikke ordrer, som vi har accepteret ved at fremsende en ordrebekræftelse.

Den samlede pris du accepterer, når du sender os din ordre, er det beløb, vi vil trække på det angivne betalingskort, når vi har afsendt dine varer.

Vi tage imod Dankort, eDankort, VISA, VISA electron og MasterCard. Man kan vælge bankoverførsel og køb med EAN nummer til det offentlige.

Når du afgiver en ordre, vil dit betalingskort blive autoriseret. Hvis dit kort ikke bliver autoriseret, vil du modtage en besked på skærmen om, at autorisationen mislykkedes, og du vil derefter blive bedt om at vælge en anden betalingsmåde.

Vi hæver ikke beløbet på dit betalingskort, før vi har ekspederet din ordre, og varerne er afsendt til dig.

4. Levering

Vi leverer selv i: Skanderborg, Hørning, Galten, Låsby, Harlev, Ry, Gl. Rye, Alken, Hårby, Veng, Stjær, Brabrand og omegn. 

Hvis du er i tvivl om vi leverer til dig, kan du kontakte os via kontaktformularen på hjemmesiden.

Vi leverer varerne to gange om ugen (tirsdag og fredag). Frugtordninger, abonnementskasser og B2B/firmabestillinger leveres om mandagen.

Levering med posten: Vi sender i hele Danmark med posten, men kun bestemte produkter. Temperaturfølsomme produkter (æg, ost, brød + tilbehør) sendes ikke.

Tørvarer leveres til din nærmeste pakkeshop med DAO eller til døren med GLS. Disse leveringforme kan man benytte, hvis man kun har købt tørvarer.
Frugt og grønt leveres til din hjemmeadresse med en fødevaredistributor, Xpressen.

 

Afhentning hos Købmanden i Alken (Alkenvej 46a): Vælger du afhentning hos Købmanden, kan du hente dine varer om tirsdag eller fredagen mellem kl. 16.00-19.00.

Afhentning hos Genfyld i Skanderborg (Mindet 3): Vælger du afhentninig hos Genfyld, kan du hente dine varer om tirsdagen eller fredagen mellem kl. 14-17.30 (eller efter aftale med Karin: 28948218)
Afhentning på Audonicon i Skanderborg (Grønnedalsvej 14):  Vælger du afhentning på Audonicon, kan du hente dine varer om tirsdagen  eller om fredagen (Bag tremmedøren over for indgangen). Vi sender en SMS besked når kassen er klar til afhentning.

Afhentning i Butik Værdig i Ry (Bytorvet 24): Vælger du afhentning hos Butik Værdig, kan du hente dine varer om tirsdagen eller fredagen mellem kl. 15.00 - 17.30.

Afhentning EFTER AFTALE: Efter du har lagt din bestilling, bedes du at kontakte os pr mail (info@jeksengronthandel.dk) eller telefon (SMS: 25906865) for at aftale afhentningssted og tid.

Leveringsg​ebyr:

Levering i Skanderborg kommune: Hvis du køber for over 350 kr., er leveringen gratis, ellers koster det 35 kr i leveringsgebyr.

Levering til Købmanden i Alken, til Genfyld, Audonicon og til Butik Værdig er gratis.

Levering med DAO til en pakkeshop er afhængig af pakkens vægt, 45-65 kr, men gratis ved køb for over 750 kr. KUN TIL TØRVERER!

Levering til døren med GLS er afhængig af pakkens vægt, 45-95 kr, men gratis ved køb for over 750 kr. KUN TIL TØRVERER!
Levering til døren med Xpressen koster 100 kr, og gratis ved køb for over 750 kr. Alle varer undtagen temperaturefølsomme produker.

Skriv i kommentarfeltet, hvor du ønsker, at vi placerer varerne så de ikke bliver ødelagt af regn, hund osv. Medmindre andet er angivet, stiller vi varerne ved hoveddøren.

Jeksen Grønthandel har ansvaret for varerne under transporten, og frem til varerne er stillet på det aftalte sted.

5. Personalpolitik

Hjemmesiden bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen og måle trafik på siden.

For at vi kan levere varer til dig, skal vi vide disse ting om dig: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi gemmer IKKE oplysninger om dine kreditkortnumre.
Vi registrerer IKKE personfølsomme oplysninger om dig.
Vi giver IKKE dine oplysninger videre til tredjepart.

6. Reklamation

Hvis de varer, du har købt hos os, viser sig at være mangelfulde, eller de leveret varer stemmer ikke med de bestilte varer, har du reklamationsret i varernes naturlige holdbarhedsperiode. Vi anbefaler derfor, at du gemmer kvitteringen. Du kan reklamere ved at henvende dig til vores kundeservicecenter eller skriv en mail til jeksengronthandel@gmail.com. Du skal kontakte os, så snart du opdager, at varen er mangelfuld.

Reklamationsretten gælder for varer, der er mangelfulde i henhold til købeloven. Se mere på www.forbrug.dk.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@jeksengronthandel.dk