Abonnér på vores nyhedsbrev
Indlæser
Mængderabat Kartofler (uvaskede) øko/DK/Lokal 1 kg

Kartofler (uvaskede) øko/DK/lokal 1 kg

Danske økologiske lokalt dyrkede kartofler

Mængderabat!
Køb 5 kg til 54,75 kr
Køb 10 kg til 99,5 kr


  

Reference: Kart 001c
Pris:   DKK 11,95


Dette produkt leveres i Skanderborg kommune og kan også sendes med posten.

Set fra et sundhedsmæssigt synspunkt er kartoflen væsenligt sundere end både ris og pasta. Selv om den måske ikke bærer rundt på lige så mange vitaminer og mineraler som andre grøntsager, så er den rig på både kalium, B-vitamin og C-vitamin.

Kartoflen er også fuld af fibre og lav på kalorier i forhold til fx brune ris og fuldkornspasta, så den er en god kammerat på jagten på en sund krop.

Kartoflen bliver sundere når den er kold. Det skyldes, at den stivelse, der ganske rigtigt er i kartofler, bliver omdannet til det, der kaldes for resistent stivelse, når de kogte kartofler bliver kolde. Kolde kartofler påvirker derfor ikke vores blodsukker på samme måde som varme kartofler. De kolde kartofler giver således en god og konstant mæthedsfornemmelse, som er altafgørende både for vores velbefindende, men også for dem, der vil gerne tabe et par kilo.

I det hele taget er kartofler en af de fødevarer, der mætter bedst, så brug den alle de steder du kan og giv den spræl, smag og modspil fra andre af sæsonens gode råvarer. For har du kartofler i dit køleskab, så kan du med et minimum af tid og indsats altid ryste et velsmagende måltid sammen.

Kartofler er ikke kun hurtigere at tilberede med skræl, de er også sundere. Mange af de vitaminer, mineraler og fibre, som kartoflen er rig på, sidder nemlig i eller under skrællen.

Relaterede produkter

Kartofler øko/DK/lokal 1 kg

DKK 11,95

Mere