Abonnér på vores nyhedsbrev
Indlæser

Om virksomheden

Økologi, bæredygtighed og miljøbeskyttelse er omdrejningspunktet i vores liv. Her i området, hvor vi bor (og det gør du formentligt også) arbejder der hver dag flere økologer hårdt på, at folk kan tage sunde madvare fra hylderne i supermarkederne over hele landet. Men hvorfor er det så, at vi også skal ind i de store supermarkeder for at købe de varer der blev dyrket lige ved siden af os? Nu kan du købe lokalt produceret økologisk frugt og grønt, leveret direkte til dig.

Økologisk landbrug er en dyrkningsform der sikre en skånsom og miljøvenlig produktion. De økologiske produkter ikke bare smager bedre og er sundere, men derudover sker der ikke så stor en miljøbelastning ved at dyrke og producere dem, som der sker ved konventionel dyrkning. Det er vigtigt at vi vælger økologiske produkter, dermed støtter vi de økologiske landbrug og beskytter vores miljø. Ved at købe økologiske varer er man sikret at de kommer fra en bæredygtig og miljøvenlig produktion.

Vores mission er, at levere økologiske og mest muligt lokalt produceret frugt og grønt til folk, der bor omkring os.

Dermed vil vi gøre noget godt for dig og miljøet.

Jeg er uddannet økologisk landmand og hortonom og har arbejdet med økologi siden 2002.  Jeg har selv været med til at dyrke nogle af de grøntsager, du kan købe her hos Jeksen Grønthandel, da jeg var ansat på Gartneriet Marienlyst i 8 år. I sommeren 2015, valgte jeg at fratræde min stilling på Gartneriet Marienlyst, for i stedet at satse på en tilværelsen som selvstændig. Igennem min tid på Gartneriet Marienlyst lærte jeg mange af de lokale økologiske producenter at kende. Da jeg så startede som selvstændig, var det naturligt at starte et samarbejde med netop disse lokale økologiske producenter, for derved, så vidt muligt, at forhandle lokalt produceret frugt og grønt. 

Med venlig hilsen 

David

Nyheder
Majroer øko/DK/lokal 500 g

Majroer øko/DK/lokal 500 g

DKK 11,96

Mere
Valnødder - hele øko 500 g

Valnødder - hele øko 500 g

DKK 34,95

Mere
Valnødder - afskallede øko 250 g

Valnødder - afskallede øko 250 g

DKK 54,95

Mere
Dadler (Medjoul) øko 2 kg

Dadler (Medjoul) øko 2 kg

DKK 214,95

Mere
Hasselnødder med skal - øko 400 g

Hasselnødder med skal - øko 400 g

DKK 34,95

Mere